Korianteriraitaan:
2 dl luonnonjugurttia
1/3 ruukku korianteria
suolaa ja mustapippuria
Palak paneeriin:
2 sipulia
6 valkosipulinkynttä
1 tl intialaista maustesekoitusta
450 g pakastepinaattia
200 g kikherneitä (laitettiin purkillinen säilöttyjä)
1 prk tomaattipyreetä
1/2 dl oliiviöljyä
1 rkl jeeraa
1 tl mustapippuria
1 rkl hienonnettua tuoretta inkivääriä
1 pkt leipäjuustoa
2/3 ruukku korianteria
Sekoita aluksi korianteriraidan ainekset kulhossa ja laita jääkaappiin maustumaan.
Silppua sipulit ja kuullota intialaisen mausteseoksen kanssa pannulla.
Lisää joukkoon pakastepinaatti ja kikherneet. Jos käytät säilöttyjä kikherneitä valuta ja huuhtele ne hyvin siivilässä ennen käyttöä.
Lisää sekaan myös tomaattipyre, öljy ja mausteet. Anna hautua noin 15 minuuttia.
Pilko leipäjuusto ja lisää korianterin kanssa joukkoon. Anna hautua vielä noin 10 minuuttia.
Tarjoa riisin ja korianteriraidan kera.
Kommentit