Vietimme pääsiäissunnuntaihin loistokkaasti sopien tyttöjen cocktail-tilaisuutta. Tarjoamiset olivat mahtavat: kanatäytteisiä rieskarullia (pitää ehdottomasti tehdä joskus itsekin jos Heidi antaa ohjeen), halloumi-perunasalaattia, hunajamelonia ja namia suklaakakkua (hieman tämän tapaista) ja viimeisenä, vaan ei tietenkään vähäisimpänä kun cocktail-tilaisuudesta on kyse, mojitoja ja ihania mansikkamargaritoja, joiden ohje (leikattu joskus muinoin Nyt-liitteestä) seuraa perässä. Annos on yhdelle.
- 2 cl tequilaa
- 2 cl Cointreauta
- 4-8 pakastemansikkaa (tai kesällä tietty tuoretta)
- 1/2 rkl sokeria
- jääpaloja
Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta. Kaada laseihin ja ime värikkäillä pilleillä. Kippis!
Kommentit