Vietimme pääsiäissunnuntaihin loistokkaasti sopien tyttöjen cocktail-tilaisuutta. Tarjoamiset olivat mahtavat: kanatäytteisiä rieskarullia (pitää ehdottomasti tehdä joskus itsekin jos Heidi antaa ohjeen), halloumi-perunasalaattia, hunajamelonia ja namia suklaakakkua (hieman tämän tapaista) ja viimeisenä, vaan ei tietenkään vähäisimpänä kun cocktail-tilaisuudesta on kyse, mojitoja ja ihania mansikkamargaritoja, joiden ohje (leikattu joskus muinoin Nyt-liitteestä) seuraa perässä. Annos on yhdelle.

  • 2 cl         tequilaa
  • 2 cl         Cointreauta
  • 4-8         pakastemansikkaa (tai kesällä tietty tuoretta)
  • 1/2 rkl    sokeria
  • jääpaloja

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta. Kaada laseihin ja ime värikkäillä pilleillä. Kippis!

1239615622_img-d41d8cd98f00b204e9800998e