Olivia-lehdestä löytyi herkullisen kuuloinen resepti katkarapukasariin ja olihan sitä sitten kokeiltava. Oli kyllä yhtä hyvää kuin miltä kuulostikin, kannattaa kokeilla jos tekee katkarapuja mieli!

  • 100 g       tuoreita tai säilykeherkkusieniä
  • 1-2          sipulia
  • 1             punainen, keltainen ja vihreä paprika
  • 500 g       tomaattimurskaa
  • 2-3          valkosipulinkynttä
  • ripaus suolaa
  • chilirouhetta maun mukaan
  • 300 g       isoja kuorittuja katkarapuja
  • 150 g       ranskankermaa
  • 1/2          tilliruukku (loput kannattaa pakastaa ellei ole heti käyttämässä)

Pilko kasvikset ja pehmennä hetki öljylorauksessa pannulla. Lisää tomaattimurska ja silputut valkosipulit. Anna hautua kymmenisen minuuttia.

Mausta kastike suolalla ja chilillä. Sekoita joukkoon katkaravut ja ranskankerma. Anna kuumentua, mutta älä enää keitä etteivät katkaravut sitkisty. Ripottele pinnalle runsaasti tillisilppua ja tarkista maku.

Tarjoa leivän tai basmatiriisin kera.

1239905603_img-d41d8cd98f00b204e9800998e