Eiliseltä jäi Itämaista kookoskanaa jäljelle, joten syötiin sitä vielä tänäänkin. Lisukkeeksi tehtiin naan-leipiä, joiden ohje löytyi Puoliruokaa.netistä. Muokkailtiin tuota reseptiä jonkin verran.

Ohjeesta tulee joko 5 suurehkoa tai 10 pienehköä leipää

1 dl          maitoa
2 dl          luonnonjugurttia
4+n dl      vehnäjauhoja
1 tl          suolaa
1 tl          sokeria
1 pussi     kuivahiivaa
loraus      oliiviöljyä

Lämmitä maito mikrossa ja lisää siihen jugurtti. Sekoita kuivat ainekset keskenään eri kulhossa ja sekoita maito-jugurtti seokseen. Lisää vehnäjauhoja kunnes taikina irtoaa käsistä. Avuksi voi lorauttaa sekaan vähän oliiviöljyä.

Kohota puoli tuntia ja jaa viiteen tai kymmeneen palaan. Painele pellille 1/2 cm paksuja lettuja ja anna kohota vielä hetki liinan alla. Paista 225 asteessa 15 minuuttia. Sudi valmiiden leipäsien päälle oliiviöljyä tai margariinia ja anna jäähtyä hieman liinan alla. Syö intialaisen ruuan kanssa. Namnam.

589495.jpg