Tänään teki mieli jotain katkarapuruokaa, joten tehtiin katkarapuwokkia. Helppo ja maistuva resepti.

1 pss          pakastewokkivihanneksia
1 pss          pakastekatkarapuja
muutama rkl kookoshiutaleita
thaichilikastiketta
soijakastiketta
kalakastiketta
chiliä
inkivääriä (tuoretta tai jauhetta)
intialaista mausteseosta
sitruunamehua
nuudeleita

Laita nuudelivesi kiehumaan. Lorauta hieman öljyä wokkipannun pohjalle ja laita kuumenemaan. Kun pannu on kuumentunut, laita öljyn sekaan chilijauhe, inkivääri (mikäli jauhetta, tuore kannattaa lisätä vasta myöhemmin) sekä intialainen mausteseos. Kun mausteet alkavat tuoksua, iske sekaan wokkivihannekset. Sekoittele kunnolla. Lisää sekaan soijakastiketta, kalakastiketta, kookoshiutaleita ja thaichilikastiketta maun mukaan. Kun vihannekset alkavat olla kypsiä, lisää katkaravut. Lisää tässä vaiheessa myös turaus sitruunamehua. Varo ettet keitä katkarapuja sitkeiksi! Laita samalla nuudelit veteen, ne ovat valmiita noin minuutin-puolentoista päästä. Valuta nuudelit ja lisää wokin sekaan. Sekoita kunnolla wokki ja tarjoa.

629536.jpg