200 g taloussuklaata
200 g margariinia
3 kananmunaa
2,5 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
Sulata taloussuklaa ja margariini.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää vehnäjauhot muna-sokeriseokseen.
Lisää sulatettu taloussuklaa+margariini.
Kaada vuokaan ja paista 175 asteessa n. 30 minuuttia. Nautiskele jäljelle jääneet taikinanrippeet naama suklaisena. Anna jäähtyä jonkin aikaa ennen syömistä.
Kakun voi halutessaan myös kuorruttaa: 25 g voita ja 1 dl kuohukermaa kuumennetaan ja sekaan lisätään 150 g tummaa suklaata. Kuorrutus levitetään kakun päälle (eri puoli kuin mikä kuvassa näkyy kakun päällisenä, sama puoli kuin mikä kakkupalassa on ylöspäin) esim. veitsellä.
Kommentit