Soijapihvit:
1,5 dl tummaa soijarouhetta
1 dl korppujauhoja
1 kasvis- tai lihaliemikuutio
1 pieni kesäkurpitsa
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 dl juustoraastetta (laitettiin parmesaania)
2 kananmunaa
1 prk tomaattipyrettä
1 tl suolaa
chilijauhetta
paprikajauhetta
mustapippuria
oreganoa (laitettiin tuoretta suoraan parvekkeelta, se on edelleen hengissä!)
2 rkl vehnäjauhoja
Tomaattikastike:
1 tlk yrttitomaattimurskaa
loraus oliiviöljyä
pari valkosipulinkynttä
ripaus merisuolaa
rouhaus mustapippuria
hippunen sokeria
(voi terästää chilillä jos haluaa)
Sekoita kulhossa soijarouhe, korppujauhot ja muussattu liemikuutio. Lisää esim. vedenkeittimessä kuumennettu vesi ja anna turvota.
Raasta kesäkurpitsa ja juusto ja lisää joukkoon. Pilko sipuli ja valkosipuli ja lisää joukkoon. Lisää loput aineet ja sekoita hyvin.
Muotoile taikinasta pullia/pihvejä uunipellille ja paista 225 asteessa n. 25 minuuttia.
Sekoita pihvien paistuessa tomaattikastikkeen aineet kattilassa ja anna hautua. Tarjoa pihvit ja tomaattikastike pastan kera.
Kommentit