Tehtiin sunnuntain kunniaksi kalaa ja salaattia. Salaatti kannattaa tehdä ensin, koska kirjolohen paistamisessa ei kulu kovin paljoa aikaa. Alkuruuaksi syötiin lisäksi vesimelonia, namnam.


Vihreä avokadosalaatti:

jäävuorisalaattia
kurkkua
avokadoa
oliiviöljyä
balsamiviinietikkaa
ripaus suolaa ja mustapippuria

Sekoita revitty jäävuorisalaatti ja pilkottu kurkku ja avokado kulhossa. Lorauta sekaan oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa ja ripaus suolaa ja mustapippuria. Sekoita.


Vuohenjuustolohi:

kirjolohta (meillä oli kahdelle 500 g file)
mustapippuria ja suolaa
1/2 vuohenjuustopötkylä

Leikkaa kala paloiksi ja vuohenjuusto siivuiksi. Paista pannulla vuohenjuustoja kunnes ne hieman pehmenevät. Ota pois pannulta. Paista lohta muutama minuutti molemmilta puolilta, niin että se kypsyy, mutta ei kuitenkaan kuivaksi asti. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja laita viimeiseksi päälle vuohenjuustoviipaleet.

702637.jpg