Kuten varmaan huomaatte, meillä on aika paljon chiliä kaapissa... Iltapalaksi vihaisia pennejä, hui! Ohje on muokattu versio Il libro della pasta e dei risotti -kirjan ohjeesta.

1 tlk      kokonaisia tomaatteja tölkissä
2          valkosipulinkynttä
1          pieni punainen chilipalko
0,5 dl    parmesaania raastettuna
suolaa
oliiviöljyä
5 dl      penne-pastaa

Laita pastavesi kuumenemaan.

Kuullota toisessa kattilassa silputtuja valkosipuleita öljyssä. Lisää joukkoon tomaatit. Keittele jonkin aikaa ilman kantta. Mausta suolalla ja pilkotulla chilillä ja anna hautua n. 20 minuuttia.

Keitä sillä välin pennet kiehuvassa vedessä. Valuta kun ne ovat valmiit.

Sekoita pennet ja kastike kattilassa ja lisää joukkoon parmesaani. Sekoita aineksia kuumalla levyllä kunnes kastike hieman kuivuu ja juusto sulaa.

Tarjoa parmesaanin kanssa.

832952.jpg