Ohje on Suuresta aasialaisesta keittokirjasta. Ostimme hunajamarinoituja kanasuikaleita, mutta ehkäpä parempi vaihtoehto olisi ollut marinoimattomat. Ruoka oli joka tapauksessa hyvää hunajamarinadista huolimatta.

2         keskikokoista pilkottua sipulia
4         valkosipulinkynttä pilkottuna
5 cm:n pala inkivääriä raastettuna
3         ohueksi viipaloitua sitruunaruohonvartta
1         pieni punainen chili
400 g   broilerin fileesuikaleita
2 tl      sokeria
1-2 rkl  kalakastiketta
öljyä

Kuumenna öljy wokkipannussa ja lisää sekaan pilkotut sipulit, inkivääri, chili sekä sitruunaruoho. Paista 3-5 minuuttia keskilämmöllä.

Laita hellaan lisää hönkää ja lisää kanat ja sokeri joukkoon. Paista sekoitellen välillä 5-10 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.

Lopuksi lisää kalakastike ja sekoita hyvin. Paista vielä pari minuuttia. Tarjoa basmatiriisin kera!

904400.jpg