Kokkailtiin Juice Leskisen ohjeella järisyttävän hyvää Lamminpään lumousta. Tätä todellakin kannattaa kokeilla! Ohjeen meille tarjosi Lorenzo Pucci.

0,5 kg      porsaan sisäfilettä
3 dl         kermaa
2 rkl        ranskalaista sinappia (esim. Dijon)
2 prk       tomaattipyrettä (pikkupurkkeja)
8            valkosipulinkynttä
mustapippuria, currya, inkivääriä, kanelia, suolaa

Leikkaa liha puolen sentin - sentin siivuiksi ja nuiji ne kevyehköllä karateotteella. Ripottele viipaleille mustapippuria.

Paista pikkupihvit kauniisti ja ota ne pannusta pois. Lorauta tilalle kerma, sinappi, tomaattipyre ja hakattu valkosipuli. Sekoita ainekset ja lado lihat takaisin pannuun.

Mausta maun mukaan (me laitettiin melko maltillisesti kaikkea) ja anna hautua kymmenkunta minuuttia.

Me tarjottiin lumous ohrariisin, tomaattisipulisalaatin (1 punasipuli ja 2 tomaattia siivuina, mausteena suolaa, pippuria ja oliiviöljyä) ja Juicen musiikin kera, kaali-paprikasalaatti sopii kuulemma myös oivallisesti seuraksi.

979099.jpg