2 keltasipulia
3 valkosipulinkynttä
3 kypsää tomaattia
5 aurinkokuivattua tomaattia
1 prk tomaattimurskaa (laitettiin yrttimaustettua)
1 tomaattimurskapurkillinen vettä
mausteeksi suolaa, mustapippuria ja tabascoa maun mukaan
päälle fetaa, puolitettuja minitomaatteja ja tuoretta basilikaa
Silppua sipulit ja valkosipulit ja kuullota kattilassa oliiviöljytilkassa. Kuutioi tomaatit ja siivuta aurinkokuivatut tomaatit ja lisää kattilaan. Lisää myös tomaattimurska ja vesi. Mausta maun mukaan suolalla, pippurilla ja tabascolla. Anna hautua vähintään puoli tuntia.
Tarkista maku ja kauho keitto lautasille. Laita päälle murennettua fetaa, puolitettuja minitomaatteja ja tuoretta basilikaa. Tarjoile vaikkapa focaccian tai muun hyvän leivän kera.
Kommentit