Bongattiin tämä Eva Wahlströmin resepti Oliviasta. Tuli aivan mielettömän hyvää (ja täyttävää, uh, nyt on kyllä sellainen olokin) ja saatiin samalla tyhjennettyä vähän jääkaappia. Evan mukaan tässä olisi kaksi annosta, mutta vaikka kuinka yritettiin niin ei kyllä saatu syötyä kaikkea loppuun. Meidän mittapuulla tässä olisi siis 3 annosta.

1          sipuli
3          tomaattia
2          porkkanaa (laitettiin 1 jättimäinen) raastettuna
1/2       pieni purkillinen punaista pestoa
aurinkokuivattuja tomaatteja maun mukaan
1/2 dl    mustia kivettömiä oliiveja
1 dl       (kevyt)ruokakermaa
1/2 prk  (kevyt)fetaa

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota pienessä tilkassa öljyä kattilassa.

Lisää pilkotut tomaatit sipulin joukkoon. Lisää myös raastetut porkkanat ja anna muhia muutama minuutti.

Viipaloi aurinkokuivatut tomaatit. Lisää tomaatit, pesto, oliivit ja ruokakerma. Anna muhia miedolla lämmöllä. Keitä tällä välin pasta.

Kuutioi tai murenna fetajuusto ja lisää kastikkeen joukkoon. Anna juuston pehmetä hiukan, mutta älä anna sulaa.

Sekoita valutettu kypsä pasta kastikkeen joukkoon.

988533.jpg