1 sipuli
3 tomaattia
2 porkkanaa (laitettiin 1 jättimäinen) raastettuna
1/2 pieni purkillinen punaista pestoa
aurinkokuivattuja tomaatteja maun mukaan
1/2 dl mustia kivettömiä oliiveja
1 dl (kevyt)ruokakermaa
1/2 prk (kevyt)fetaa
Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota pienessä tilkassa öljyä kattilassa.
Lisää pilkotut tomaatit sipulin joukkoon. Lisää myös raastetut porkkanat ja anna muhia muutama minuutti.
Viipaloi aurinkokuivatut tomaatit. Lisää tomaatit, pesto, oliivit ja ruokakerma. Anna muhia miedolla lämmöllä. Keitä tällä välin pasta.
Kuutioi tai murenna fetajuusto ja lisää kastikkeen joukkoon. Anna juuston pehmetä hiukan, mutta älä anna sulaa.
Sekoita valutettu kypsä pasta kastikkeen joukkoon.
Kommentit