1 kypsä avocado
1 pss pakastekatkarapuja
1 sipuli
100 g créme fraichea
n. 1 dl valkkaria tai kuivaa siideriä
puolikkaan limetin mehu
suolaa
pippuria
Kiehauta pastavesi ja iske pastat sekaan. Pilko sipuli ja kuullota öljyssä. Pilko avocado pienemmäksi ja lisää kuullottuneen sipulin kaveriksi. Anna hetken aikaa pehmetä. Lisää sitten noin desi siideriä tai valkkaria ja kiehuttele, kunnes alkoholi haihtuu. Sitten lisää joukkoon creme fraiche ja limetinmehu. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita. Jos pasta on al dente, lisää kastikkeeseen sulatetut ja valutetut katkaravut ja anna lämmetä, mutta älä kiehuttele liikoja etteivät katkaravut sitkisty. Valuta pasta ja lisää kastike pastan sekaan ja tarjoile välittömästi parmesaanin kera.
Kommentit