Tämä mukava jouluinen suolaisen makea resepti on Ruokatorstai-keittokirjasta. Tuli hyviä ja sopivat hyvin glögin kanssa tarjottaviksi. Pipari-sinihomejuusto-yhdistelmä on vallan mainio. Tankoja tulee aika paljon, kuvassa on vain pieni osa.

1 pkt   pakastepiparitaikinaa
1 pss   aurajuustoa muruina

Sulata taikinalevyt ja kauli molemmat n. 25-30 cm leveäksi ja puoli senttiä paksuksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä toisen levyn päälle aurajuustomuruja tasaisesti. Aseta toinen levy päälle, ja painele hieman joka puolelta. Leikkaa veitsellä noin 1-3 cm leveiksi siivuiksi ja kierittele siivut juustotangoiksi. Paista uunissa 200 asteessa 8-10 minuuttia. Anna jäähtyä ja kovettua ja tarjoile glögin kera!

1150819.jpg