Koska pakastimessa oli vielä mummolasta saatuja suppilovahveroita, kaivoimme niitä varten soppareseptin Ruokatorstai-kirjasta. Hyvää keittoa tuli!

1 l     suppilovahveroita
1      sipuli
2      valkosipulinkynttä
4      erittäin kypsää tomaattia
8 dl   vettä
1      kasvisliemikuutio
100 g maustamatonta sulatejuustoa (käytimme koskenlaskijaa)
2 rkl  Maizenaa
1 dl   maitoa
(persiljaa, emme käyttäneet)

Pilko sipuli ja valkosipulit ja kuullota niitä hetken aikaa sienien kanssa paksupohjaisessa kattilassa öljytilkassa.

Pilko tomaatit kuutioiksi ja lisää ne kattilaan. Lisää vesi ja liemikuutio ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää sitten sulatejuusto ja anna keiton kiehua 20 minuuttia.

Sekoita maito ja Maizena. Suurusta keitto, keitä hetki ja tarkista maku. Koristele persiljalla mikäli siltä tuntuu ja tarjoa leivän kera!