Maku-lehdestä löysimme tämän pastaohjeen. Lopputulos oli maistuvaa. Ohjeesta tulee kaksi annosta. Ohje on tosi simppeli ja sopii myös laiskoille kokeille!

1/2 rasiaa kirsikkatomaatteja
1            punasipuli
1            valkosipulinkynsi
1            punainen chili
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
tuoretta basilikaa

Laita pasta kypsymään kiehuvaan veteen.

Huuhdo ja halkaise kirsikkatomaatit, pilko sipuli, valkosipuli ja chili. Kuullota öljyssä sipulia hetken aikaa, sitten lisää joukkoon tomaatit, valkosipuli ja chili. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää myös loraus öljyä.

Valuta spaghetti ja kumoa ne takaisin kattilaan. Kääntele joukkoon kastike ja sekoita huolellisesti. Raasta päälle reilusti parmesaania sekä revi reilusti basilikaa. Tarjoa välittömästi.