1 rkl ruskeita sinapinsiemeniä
2 rkl öljyä
2 silputtua sipulia
4 rkl mietoa intialaista currytahnaa
400 g tomaattimurskaa
2 dl maustamatonta jugurttia
1 prk kookosmaitoa (iso purkki)
2 pilkottua porkkanaa
200 g kukkakaalia
100 g vihreitä papuja
200 g parsakaalia
1 pilkottu kesäkurpitsa
1 prk kokonaisia herkkusieniä
Pane sinapinsiemenet kuivaan wok-pannuun tai isoon kattilaan ja kuumenna, kunnes siemenet alkavat poksahdella. Lisää pannulle öljy ja sipulit. Kypsennä sipulit sopivan pehmeiksi koko ajan sekoittaen. Lisää currytahna ja kääntele.
Lisää tomaatit, jugurtti ja kookosmaito, hämmennä miedolla lämmöllä tasaiseksi seokseksi. Lisää porkkanat ja hauduta ilman kantta 5 minuuttia.
Lisää kukkakaali ja hauduta 5 minuuttia. Sekoita joukkoon loput ainekset ja hauduta ilman kantta 10-12 minuuttia.
Me tarjosimme curryn kurkumalla värjätyssä vedessä keitetyn basmatiriisin kera.
Kommentit