1 tlk tomaattimurskaa
3 luumutomaattia
1 punasipuli (tai normaali)
2 valkosipulinkynttä
1 dl ruokakermaa
1/2 pötkö Voimakasta Koskenlaskijaa
1 pss katkarapuja
1-3 tl chilijauhetta maun mukaan
öljyä
Pilko sipulit ja kuullota chilijauheen kera kattilassa öljyssä. Laita samalla pastavesi kuumenemaan. Lisää sipuleiden joukkoon tomaattimurska, kerma, pilkotut tomaatit sekä kuutioiksi pilkottu koskenlaskija. Sekoittele, kunnes juusto sulaa.
Tarkista chilipitoisuus ja terästä tarvittaessa lisäämällä chiliä. Juuri ennen kun pasta on kypsää, lisää kastikkeen sekaan katkaravut ja kuumenna. Älä sitkistä rapuja keittämällä liikaa! Tarjoa herkku spaghetin kera välittömästi. Mausta persiljasilpulla mikäli sitä tahdot käyttää. Meiltä ei sattunut kaapista löytymään kriittisellä hetkellä, mutta eipä haitannut tippaakaan sillä herkullista tuli!
Kommentit