Koska olimme eilen juhlimassa, oli tänään tarvetta suolaiselle pizzalle. Pyöräytimme siis herkun, johon meni päälle kaapista löytyneitä aineksia ja olennaisena osana toimi chorizo-makkara tuomassa suolaisuutta.

Pohja:
1 dl    lämmintä vettä
0,5 dl oliiviöljyä
puoli pussia kuivahiivaa
3-4 dl jauhoja

Täyte:
aurinkokuivattua tomaattia
artisokansydämiä
chorizo-makkaraa
tomaattia
rucolaa
pestoa muutama lusikallinen
mozzarellaa kaksi palleroa

Sekoita pohjan ainekset kulhossa ja vaivaa hetken aikaa, jotta saat hyvän sitkon taikinaan. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa n. 30 minuuttia.

Lämmitä uuni 250 asteeseen. Kaulitse taikina ja täytä herkullisilla aineksilla. Paista uunissa 10-15 minuuttia. Ota ulos, ja revi rucolaa pizzan päälle. Herkuttele tyytyväisenä itseesi!

1351213.jpg