1 iso sipuli
5 valkosipulinkynttä
2 rawit-chiliä
500 g tomaattimurskaa (yrtti-)
1 dl vettä
3/4 dl kuivaa valkoviiniä
1 kasvisliemikuutio (puolikaskin olisi riittänyt, meinasi tulla turhan suolaista)
1 pss pakastekatkarapuja
n. 1 dl raastettua parmesaania
1 tl jauhettua basilikaa
mustapippuria
öljyä
Pilko sipuli, valkosipulinkynnet sekä rawit-chilit. Kuullota sipuli ja chili kattilassa tilkassa öljyä. Lisää sitten valkosipuli ja tomaattimurska. Anna kiehua hetken aikaa.
Lisää joukkoon vesi ja liemikuutio ja sekoita. Lisää sitten valkoviini ja mausta mustapippurilla ja basilikalla. Anna kiehua hetken aikaa jotta alkoholi haihtuu.
Lisää katkaravut ja anna padan kuumentua. Varo kuitenkin ettet keitä katkarapuja sitkeiksi. Lisää juuri ennen tarjoilua parmesaaniraaste. Tarjoile runsaan patonkimäärän kera, se toimii hyvin dippailussa ja jäljelle jääneen liemen kaapimisessa!
Kommentit