2 tlk yrttitomaattimurskaa
1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 pieni tulinen chili
n. 1 dl kalamata-oliiveja
2 mozzarellapalleroa
n. 1 dl raastettua parmesaania
500 g fusilli tricolore -pastaa
tuoretta basilikaa
mustapippuria
suolaa
oliiviöljyä
Pilko sipuli, valkosipuli, chili ja kesäkurpitsa. Kuullota kattilassa oliiviöljyssä sipuli, valkosipuli ja chili. Lisää sitten sekaan kesäkurpitsa ja sekoittele hetken aikaa.
Lisää joukkoon kaksi tölkillistä tomaattimurskaa sekä oliivit. Sekoita huolellisesti ja mausta kastike mustapippurilla ja suolalla. Anna kastikkeen hautua sen aikaa kun keität pastat. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
Kun pastat ovat al dente, valuta ne ja kaada uunivuokaan. Kaada päälle tomaattikastike. Pilko mozzarellat pienemmiksi paloiksi ja sekoita palat joukkoon. Raasta parmesaaniraaste ja levitä se vuoan päälle. Paista vuokaa uunissa 225 asteessa n. 10-20 minuuttia, kunnes juusto on mukavasti sulanut. Ota herkku ulos ja tarjoile. Revi annosten päälle tuoretta basilikaa.
Kommentit