Ja taas puskee lisää hunajaista salaattia. No mikäs tässä salaattia rouskutellessa, kun sisälläkin on kovin kuuma (julkisivuremppa, ikkunat peitetty). Meille tarjottiin tätä ruokaisaa salaattia ystävämme Emman tupareissa, ja Emma ylen ystävällisesti välitti ohjeen meille jotta muutkin pääsevät tästä nauttimaan. Kiitos vaan Emma hyvästä reseptistä! Ohje on kahdelle.

1       grillattu broilerinrinta
1       ruukku lehtisalaattia
1       iso kypsä avocado
1 dl    simpukkapastaa
1/2    fetapala
1/2    punasipuli
noin puoli rasiallista kirsikkatomaatteja
suolaa
mustapippuria

Kastike:
1/3 dl oliiviöljyä
1/3 dl sitruunamehua
1/3 dl hunajaa

Pilko avocado ja broilerinrinta mukaviksi paloiksi ja laita kulhoon. Revi sekaan huuhdeltu salaatti. Pilko sekaan myös puolikas fetapala ja punasipuli. Leikkaa kirsikkatomaatit puolikkaiksi ja lisää sekaan. Keitä pasta, valuta ja lisää kulhoon. Mausta salaatti suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita kastike pienessä kulhossa tasaiseksi. Lisää salaatin joukkoon ja herkuttele välittömästi!

1593673.jpg