Pirkan reseptihausta löytyi tällä kertaa mukavan helpon kuuloinen pastaohje, ja sitä se olikin. Oli vielä mukavan maistuvaa ja sopivan kermaista. Ohjeesta tulee noin kolme annosta.

1        purjo
1 pss   pakastekatkarapuja
1 prk   ruokakermaa
2 rkl    tomaattipyrettä
2        valkosipulinkynttä
1        tuore tomaatti
0,5 rkl  hunajaa
suolaa
mustapippuria

Halkaise ja huuhtele purjo. Pilko valkosipuli, purjo ja tomaatti. Kuullota kattilassa öljyssä purjoa ja valkosipulia hetken aikaa. Lisää sitten sekaan tomaattikuutiot.

Lisää sekaan maun mukaan kermaa, lisää valutetut katkaravut ja mausta suolalla, pienellä lorauksella hunajaa ja mustapippurilla. Kuumenna, mutta älä kiehuttele turhia jotteivat katkaravut sitkisty. Tarjoa spaghetin kera.

1554258.jpg