Tänään teimme maistuvaa indonesialaista. Reseptin löysimme Suuresta aasialaisesta keittokirjasta. Lime toi mukavan säväyksen ruokaan, ja oli oikein makoisaa! Ruoka oli erittäin helppotekoista joten taas suosittelemme tätä myös laiskoille kokeille! Ohjeesta tulee 3-4 annosta.

2 pss      isoja pakastekatkarapuja
2 dl        kookoskermaa
2 tl         raastettua limenkuorta
2 rkl        limenmehua
2 tl         soijakastiketta
3/4 tl      raputahnaa
1           sipuli
1/2         punasipuli

Sekoita kulhossa kookoskerma, raastettu limenkuori ja -mehu, soijakastike ja raputahna. Lohko sipuli ja punasipuli noin kahdeksaan osaan. Kuumenna paistinpannussa tilkka öljyä ja paista siinä sipuleita, kunnes ne ovat kypsiä.

Lisää sulatetut ja valutetut katkaravut ja kookoskermaseos ja sekoita 2-3 minuuttia, kunnes kastike on kuumaa. Tarjoa riisin kera.

1737487.jpg