Löysimme Kurpitsamoskasta mielenkiintoisen wrap-reseptin, ja päätimme popsia näitä iltaruoaksi. Tuli ihan maukkaita, mukavan miedon makuisia ja kuitenkin täyttäviä reilun kikhernemäärän ansiosta. Ohjeesta tuli 6 wrappia.

1        iso kesäkurpitsa
1 tlk    kikherneitä
2        valkosipulinkynttä
2 rkl    sitruunamehua
kourallinen tuoretta persiljaa
n. 6 rkl creme fraichea
2-3 tl   chilirouhetta
2 tl      kurkumaa
tortillalättyjä
tilkka   oliiviöljyä

Pilko valkosipuli pieneksi silpuksi ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Kuumenna paistinpannulla tilkka oliiviöljyä, lisää mausteet ja kuullota minuutti valkosipulisilppua, lisää sitten joukkoon kesäkurpitsa. Paista kesäkurpitsaa, kunnes se on pehmeää ja kullanruskeaa. Valuta samalla kikherneet ja huutele ne pariin kertaan.

Lisää joukkoon kikherneet. Paista muutama minuutti. Nosta sitten pannu levyltä. Lisää sekaan sitruunamehu ja sekoita. Kun täyte on hitusen jäähtynyt, silppua sekaan persiljaa ja lisää creme fraiche.

Annostele täytettä tortillalättyjen alareunalle sopivasti ja rullaa tiukaksi wrapiksi. Leikkaa wrapit vielä kahtia ennen tarjoamista ja ala herkutella! Voit halutessasi myös valmistaa wrapit vähän etukäteen ja säilyttää jääkaapissa tarjoamiseen asti.