Meillä oli pari päivää Topi hoidossa, ja saimme hoitopalkkiona mm. pötkön vuohenjuustoa. Koska emme olleet pitkään aikaan tehneet pizzaa, johon menee vuohenjuustoa niin päätimme tekaista pellillisen herkkua. Vuohenjuuston kaveriksi laitoimme paprikaa ja kirsikkatomaatteja sekä mustana hevosena testasimme pizzassa balsamicosiirappia! Oli muuten hauskan makuista, sopi oikein mainiosti pizzaan vuohenjuuston seuralaiseksi. Kiitos myös Topin lainasta asianomaisille, Topi aina piristää päivää. Taisi sillä itselläänkin hauskaa olla, ainakin päätellen allaolevan kuvan hännänheilutuksesta!




Mutta sitten asiaan.

Pizzataikina:
1 dl     lämmintä vettä
0,5 dl  oliiviöljyä
puoli pussia kuivahiivaa
3-4 dl  jauhoja

Sekoita pohjan ainekset kulhossa ja vaivaa hetken aikaa, jotta saat hyvän sitkon. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa n. 30 minuuttia.

Täyte:
1        pötkö vuohenjuustoa
1        punainen paprika
1 rasia kirsikkatomaatteja
1        punasipuli
calamata-oliiveja
balsamicosiirappia
1 pss  pizzajuustoraastetta tai vastaavaa
1 prk  tomaattipyrettä
pizzamaustetta

Kaulitse taikina ja levitä päälle tomaattipyre. Täytä täytteillä, ja uunita lättyä 250 asteessa noin kymmenen minuuttia. Ahda kupuusi. Simppeliä, eikö totta?