Unelias kokki Anna haastoi meidät viime vuoden puolella irtokarkkimeemiin, jossa on tarkoitus kertoa karkkipussin sisällöstä näin:

1. Valitse vähintään viisi irtokarkkilaatua, jotka valitsisit oikeastikin karkkipussiisi.
2. Ota karkeista joko itse kuvat tai nappaa ne netistä ja julkaise ne blogissasi.
3. Tämän jälkeen haasta vähintään kolme ihmistä tekemään tämä meemi, ja linkkaa heidän blogeihinsa. Voit haastaa myös useamman! Koita arvata, mistä nameista he tykkäävät.
4. Halutessasi voit vielä selvittää sanallisesti valintojasi…

Tässä siis paljastuksia...

Tuuli:

Huomasin karkkeja valikoidessani olevani lievästi sanoen tapoihin jämähtänyt, kaikki valitsemani karkit olivat nimittäin suosikkejani jo ala-asteella kun ostin niitä lähikiskalta. Pussista löytyvät vihreät omenatoffeepallot (myös vaaleanpunaiset samanlaiset on ihania), Haribon aakkossalmiakit, pinkit ufot (myös salmiakkiset maistuvat) ja hedelmäremmi. Makuunista ei löytynyt oikeanlaisia salmiakkipääkalloja (sellaisia ohuita ja kovahkoja, ei sellaisia löllöjä feikkejä), mutta ne olisivat viides karkkilaatu. Ostan karkkeja yleensä vähän, mutta tarkkaan valikoiden ja useimmin yhtä karkkia vain yhden tai kaksi.

Antto:

Valitettavasti Makuunissa, josta namit ostimme ei löytynyt kaikkia suosikkejani. Vakioherkkuihin kuuluu jokatapauksessa vanhat autot salmiakkisina ja hedelmäisinä, noitapillit, sitruunapinnit ja kolakastanjat. Lisäksi tarvitaan jotain pehmeitä hedelmäkarkkeja, ja jotain muuta kirpeää mitä sattuu karkkilaareista löytymään. Pääkallot (salmiakkiset ja kirpeät) kuuluvat myös suosikkeihini mutta niitäpä juuri ei löytynyt, kuten Tuuli tuossa ylempänä vuodatti.

Irtokarkit on parhaita! Leffassa käydessä on pakko käydä ostamassa pussi irtokarkkeja, mitään popkorneja ei tueta. Muistan niin hyvin vielä lapsuudesta lähikiskan irtokarkkivalikoiman, ja kuinka namit aina ostettiin tyyliin "markalla noita, ja sit 50:llä pennillä noita, ja sit 20 pennillä noita mustia..." Myydäänkö missään lähikiskoilla enää samalla tavalla irtokarkkeja? En itse ainakaan ole nähnyt, voi niitä aikoja.

Haastamme mukaan

Silmänruokaa-blogin Katjan,

Bring Back the Conspiracyn Marian ja Joannan sekä

kaikki lukijamme (Taidamme olla hieman jälkijunassa tämän meemin suhteen, mutta jos olet itse vielä jälkijunemmassa niin vastaa haasteeseen!).