Munakkaat ovat loistavia iltapaloja ja lounaita silloin kun ei jaksa käydä kaupassa. Munakkaaseen löytyy yleensä aina ainekset kotoa: pari munaa ja sekaan melkein mitä tahansa mitä sattuu kaapista löytymään. Tällä kertaa panostettiin vähän enemmän, mutta ei tämän tekeminen siltikään kovin paljoa vaivaa vaatinut. Pehmennyt vuohenjuusto maistui munakkaan päällä ihanalta, nam. Mielenkiintoiseen uunimunakkaaseen löytyi ohje Arleenalta.

  • 5                tomaattia
  • 1                iso sipuli
  • 70 g           tomaattipyreetä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 4                kananmunaa
  • 100-150 g vuohenjuustoa

Paloittele tomaatit ja sipuli. Kuullota sipulia hetki pannulla ja lisää joukkoon tomaatit ja tomaattipyree. Mausta suolalla ja pippurilla ja paistele kunnes tomaatit pehmenevät. Riko pannulle munat ja sekoita. Kypsennä hetki.

Kaada löysähkö seos uunivuokaan ja ripottele päälle vuohenjuusto. Paista 200 asteessa 15 minuuttia.