Itse tehty pesto on kyllä hyvää, pesee sata-nolla purkkipestot. Olemme tehneet pestoa monesti ennenkin, mutta emme koskaan aikaisemmin korianterista. Korianteripestosta tuli oikein maukasta, varsin miedosti maistuu korianteri tässä mutta tuo silti oman hauskan vivahteensa, ja tämä menee aivan täysin basilikapohjaisen peston tilalta. Kiitokset Heidille korianteripestoideasta, hyvää tuli! Erittäin nopea ja yksinkertainen, mutta silti maistuva ruoka. Ohjeesta riittää kahdelle.

  • 1 puska korianteria
  • 3 valkosipulinkynttä
  • n. 50 g parmesaania
  • 0,5 dl pinjansiemeniä
  • oliiviöljyä tarpeen mukaan

Heittele ainekset tehosekoittimeen ja sekoita. Voit tarvittaessa pilkkoa hieman ennen tehosekoitinta valkosipulinkynsiä ja parmesaania. Lisää oliiviöljyä, kunnes peston koostumus on mielestäsi sopiva. Tarjoa spaghetin kera.