Saimme tunnustuksia kahdestakin eri suunnasta: Pippurimyllyn Sannalta ja Ofelia Outolinnulta. Tunnustus sisälsi haasteen kertoa itsestä seitsemän asiaa, joita blogin lukijat eivät vielä tiedä. Tässä tulevat meidän paljastuksemme... Haastamme Golosan Emman kertomaan omat paljastuksensa. Ja tietenkin kaikki muut bloggaajat, jotka eivät ole vielä tähän vastanneet!

Tuuli:

1. Opiskelen kuudetta vuotta luonnontieteitä ja kirjoitan paraikaa graduani kivassa työpaikassa.

2. Tällä hetkellä kuuntelen paljon esimerkiksi näitä biisejä: Editors: The Boxer, The Cure: Plainsong, Glen Hansard: When Your Mind´s Made Up ja Death Cab for Cutie: Meet Me on the Equinox.

3. Sain yläasteella köksänkokeesta kutosen. Olen ollut lapsesta asti tosi innostunut kokkaamisesta, mutta en ollut erityisen hyvä siinä ennen Ihanien tomaattien aloittamista. En esimerkiksi osannut keittää kananmunia tai perunoita aloittaessani opiskelut...

4. En juo koskaan kahvia.

5. Tykkään hirveästi Italiasta. Puhun italiaa, minulla on paljon italialaisia kavereita ja hain jopa lukemaan italiaa yliopistolle. Ja turha kai sanoakaan, että suhtaudun italialaiseen ruokaan ja sen kokkaamiseen intohimoisesti.

6. Olen aika skeptikko kaikenlaisten huuhaajuttujen suhteen ja kuulun Skepsis ry:hyn (tosin sen takia, että Anton mielestä jäsenyys oli loistava nimipäivälahja kun en usko esim. ufoihin, heh).

7. Olen ollut kesätöissä ympäristöjärjestön feissarina a.k.a kansiokiusaajana.

Antto:

1. Inhoan maksalaatikkoa. Yäks. Se on yksi harvoista ruuista, joita inhoan.

2. En saanut Rammsteinin tulevalle keikalle lippuja. Kiukutti, ja vihaan niitä typeriä lipputrokareita joilla ei itsellään ole mitään kiinnostusta mennä kyseisille keikoille ja sitten myydään lippuja sikahintaan huutopistenetissä.

3. Minulla on outo suhde mäkkärisapuskaan. Välillä tekee mieli sitä, mutta välittömästi aterioinnin jälkeen koko homma kaduttaa, vatsassa alkaa kiertää eikä se edes maistu hyvältä. Onneksi sentään syön sitä erittäin harvoin.

4. Käyn kahdesta neljään kertaan viikossa treenailemassa taistelulajeja ja sen lisäksi kolme kertaa viikossa punttiksella. Ostin juuri elämäni ensimmäisen protskujauhepakkauksen, neljän kilon boksin, makuna minttusuklaa. Se on oikeastaan aika hyvää.

5. Olen joutunut vakavaan puhutteluun opettajan ja vanhempieni kanssa, kun ekaluokkalaisena lintsasin kokonaisen viikon putkeen koulusta. Ja jäin vielä kiinni, vaikka luulin suunnitelmani ja tekosyyni olevan vedenpitävä :D

6. Luen usein hs.fi -foorumia ja joka kerta tyrmistyn ihmisten typeristä mielipiteistä. Sitten kirjoitan sivaltavia vastineita, joita ei koskaan huomioida.

7. En ikinä keksi mitä kirjoittaisin tämmöisiin paljastusjuttuihin ja tunnen itseni tylsäksi ihmiseksi.