Lisää herkkuja arkistojen kätköistä näin gradunjälkeisen blogi-innostuksen myötä! Tätäkin herkkua kokkailtiin jo aikapäiviä sitten. Pasta oli tosi hyvää kuten saattoi odottaakin, onhan resepti sentään peräisin Herkkuruoka-nimisestä blogista! No, pastalla ei ylipäänsä voi ikinä mennä pieleen, eihän? Ohjeesta tulee kaksi annosta.

  • 1               sipuli
  • 2               valkosipulinkynttä
  • 1               munakoiso
  • 2               tomaattia
  • 1/2            halloumi-juusto
  • 1/2 pkt      tuoretta pinaattia (/pari kourallista)
  • suolaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä

Huuhtele halloumi ja pilko kuutioiksi. Paistele pannulla ruskettuneeksi ja nosta sivuun odottamaan.

Silppua sipuli ja valkosipuli. Kuutioi munakoiso ja tomaatit

Kuullota sipuli ja valkosipuli paistinpannulla ja lisää sitten munakoisot. Paistele kunnes munakoisot alkavat ruskistua ja niistä on irronnut suurin osa ylimääräisestä nesteestä.

Lisää lopuksi tomaatit, halloumi ja pinaatit. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon isohkon oliiviöljylorauksen kanssa ja tarjoile kera parmesaanin.