Tänään syötiin iltapalaksi tätä klassista kasariruokaa, katkaraputäytteisiä avocadoja! Anton perheessä lapsuusvuosina tätä syötiin usein viikonloppuaterialla alkuruuaksi. Sittemmin nämä ovat kuitenkin vähän jääneet eikä omassa keittiössämme näitä olekaan ikinä vielä nähty! No, nyt kuitenkin popsittiin näitä ja hyviähän niistä tuli. Sopii kivasti alkuruuaksi tai sitten pienemmäksi iltapalaksi jos ei isompaa ateriaa jaksa syödä. Ohjeesta tulee kaksi annosta.

  • 2 kypsää avocadoa
  • 1 prk kermaviiliä
  • puolikas pussi pakastekatkarapuja
  • timjamia (tai miksei tilliä)
  • mustapippuria, suolaa

Sekoita kulhossa kermaviili, sulatetut katkaravut, timjami, mustapippuri ja suola. Halkaise avocadot, poista kivet ja tarjoile täytteen kera!