Meidän versioon tuli:
pari sipulia pilkottuna
muutama valkosipulinkynsi pilkottuna
1 rkl mietoa currytahnaa (meillä on Rajah-merkkistä, joka on hyvä pohja kaikkeen intialaiseen)
1 rkl chilijauhetta
2 tl inkiväärijauhetta
2 tl intialaista mausteseosta
1 paketti hunajamarinoituja kanasuikaleita
1 kesäkurpitsa kuutioituna
1 prk tomaattimurskaa
1 prk kokonaisia herkkusieniä (huuhtele purkkiherkkusienet)
n. 2 dl kookosmaitoa
1 rkl sitruunamehua
Paista sipuleita ja mausteita kuumalla pannulla kunnes sipulit alkavat kuullottua. Lisää kanat ja paista kypsiksi. Lisää kesäkurpitsa, tomaattimurska ja herkkusienet ja anna hautua. Lisää kookosmaito ja sitruunamehu. Tarjoa basmatiriisin kera.
Kommentit