Tämä resepti on jostain vanhasta Trendistä leikattu ja tehtiin siihen omia muutoksia jääkaapin sisällön mukaan. Tähän voi lisäillä oman maun mukaan melkein mitä vaan ja mausteita voi vaihdella.

Meidän versioon tuli:

pari            sipulia pilkottuna
muutama     valkosipulinkynsi pilkottuna
1 rkl           mietoa currytahnaa (meillä on Rajah-merkkistä, joka on hyvä pohja kaikkeen intialaiseen)
1 rkl           chilijauhetta
2 tl            inkiväärijauhetta
2 tl            intialaista mausteseosta
1 paketti     hunajamarinoituja kanasuikaleita
1               kesäkurpitsa kuutioituna
1 prk          tomaattimurskaa
1 prk          kokonaisia herkkusieniä (huuhtele purkkiherkkusienet)
n. 2 dl        kookosmaitoa
1 rkl           sitruunamehua

Paista sipuleita ja mausteita kuumalla pannulla kunnes sipulit alkavat kuullottua. Lisää kanat ja paista kypsiksi. Lisää kesäkurpitsa, tomaattimurska ja herkkusienet ja anna hautua. Lisää kookosmaito ja sitruunamehu. Tarjoa basmatiriisin kera.

587239.jpg