Tänään tehtiin täytettyjä paprikoita. Hyviä niistä tuli, täytettiin ne soijatäytteellä jauhelihan sijasta. Täytteen ohje löytyy tästä. Tehtiin tuommoinen kokonainen annos ja täytettä jäi tietty yli ihan reilusti, kun vaan kaksi paprikaa täytettiin. Jos haluat siis kuluttaa koko täytteen niin täytäpä useampi paprika tai tee vain kolmas- tai neljäsosa täytettä tai tee kuin me, ja herkuttele lopputäyte spagetin kanssa seuraavana ateriana!

Muuten tarvitset vain:

2 paprikaa
raastettua juustoa (käytimme parmesaania)
soijatäytettä

Valmista täyte ohjeen mukaan. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen ja leikkaa paprikat päältä siististi auki ja tyhjennä siemenistä. Voit leikata paprikoiden pohjaan varovasti viillon jotta paprikat pysyvät paremmin pystyssä. Lusikoi paprikoiden sisään vuorotellen täytettä ja juustoraastetta. Laita paprikat uuniin, ja kypsyttele noin 10 minuuttia.

666763.jpg