Tämän melko tuhdin pastan resepti on napattu Trendistä. Koostumus on kuivahko eli jos haluaa kosteampaa pastaa niin kannattaa varmaan laittaa vähän enemmän kermaa.

rasia      tuorepastaa
1/2        sipuli (me laitettiin 1 punasipuli)
2           valkosipulinkynttä (tai enemmän jos maistuu)
2 dl        kermaa
2 tl        sinappia
kourallinen tuoretta basilikaa
1 dl        juustoraastetta (laitettiin parmesaania)
öljyä
suolaa ja mustapippuria (parmesaanin kanssa ei kyllä suolaa tarttenut lisäillä)

Hienonna sipulit ja valkosipulit ja kuullota kattilassa.

Lisää kerma ja sinappi ja revityt basilikanlehdet.

Lisää kypsentämätön tuorepasta kattilaan.

Kun pasta on al dente, lisää juusto ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

648949.jpg