Tämän herkullisen ja nopeasti valmistuvan ruuan ohje on peräisin Suuresta aasialaisesta keittokirjasta. Ollaan tosin taas muokattu reseptiä opiskelijaystävällisempään suuntaan.

2         isoa sipulia pilkottuna
4         valkosipulinkynttä pilkottuna
1 rkl     chilijauhetta
1 pkt    hunajamarinoituja kanasuikaleita
1         pilkottu punainen paprika
1         pilkottu keltainen tai vihreä paprika
2 prk    säilykeananasta
80 g     cashew-pähkinöitä
2 rkl     kookoshiutaleita
2 rkl     soijakastiketta
2 rkl     kalakastiketta

Kuullota sipulit ja valkosipulit wok-pannussa. Lisää chilijauhe. Lisää kanat ja kypsennä.

Lisää paprikat, pähkinät, ananakset ja kookoshiutaleet. Lisää soija- ja kalakastike ja tarkista maku.

Anna hautua ja tarjoa basmatiriisin kanssa.

660660.jpg