Pidettiin tänään normaalin kaurapuuroaamiaisen lisäksi brunssi, jolla syötiin näitä herkullisia (vaan ei jokapäiväiseksi ravinnoksi suositeltavia) leipiä. BLT-lyhenne tulee muuten sanoista bacon, lettuce & tomato. Ja ohjehan oli taas kerran Trendistä.

4      paahtoleipäsiivua
1      tomaatti
1      punasipuli
4      pekonisiivua
majoneesia
cheddar-juustoa viipaleina
salaatinlehtiä (parasta olisi jälleen romaine, käytettiin tammenlehvää)

Paista pekonisiivut paistinpannulla rapsakoiksi.

Siivuta tomaatti ja punasipuli.

Paahda leivät leivänpaahtimessa tai paista pannulla pekonin rasvassa.

Voitele leivät majoneesilla ja täytä salaatilla, tomaatilla, sipulirenkailla, pekonilla ja juustolla ja herkuttele lämpimänä.

734817.jpg