Oltiin kavereiden uudessa kämpässä syömässä pizzaa ja tehtiin viemisiksi jälkkäri. Tämän kakun resepti on peritty Tuulin äidiltä. Muitakin suklaakakkuja saattaa olla olemassa, mutta tämä on Se Paras.

200 g      taloussuklaata
200 g      margariinia
3            kananmunaa
2,5 dl      sokeria
3 dl         vehnäjauhoja

Sulata taloussuklaa ja margariini.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot muna-sokeriseokseen.

Lisää sulatettu taloussuklaa+margariini.

Kaada vuokaan ja paista 175 asteessa n. 30 minuuttia. Nautiskele jäljelle jääneet taikinanrippeet naama suklaisena. Anna jäähtyä jonkin aikaa ennen syömistä.

Kakun voi halutessaan myös kuorruttaa: 25 g voita ja 1 dl kuohukermaa kuumennetaan ja sekaan lisätään 150 g tummaa suklaata. Kuorrutus levitetään kakun päälle (eri puoli kuin mikä kuvassa näkyy kakun päällisenä, sama puoli kuin mikä kakkupalassa on ylöspäin) esim. veitsellä.

723465.jpg