Tänään syötiin kevyttä purtavaa. Salaatin ohje on mukaeltu versio La Cucina Italianassa olleesta reseptistä.

2 annosta

1        paahtoleipäviipale (muukin leipä tietty käy)
2        valkosipulinkynttä
1 rkl    oliiviöljyä
2        tomaattia
1/2      kurkku
2         mozzarellapalloa
pestoa

Tee ensin leipäkrutongit. Leikkaa leipä kuutioiksi ja sekoita kulhossa silputun valkosipulin ja oliiviöljyn kanssa. Anna maustua hetki. Paista uunipannulla 250 asteessa n. 5 minuuttia (tai ehkä vähän vähemmänkin, meillä kärtsäsi pari tuossa ajassa).

Leikkaa tomaatti lohkoiksi ja kurkku ja mozzarella viipaleiksi.

Asettele kurkut lautaselle ja muut ainekset niiden päälle. Tiputtele kastikkeeksi pestonokareita.

744137.jpg