Tehtiin tänään hyvää thaimaalaista nuudeliruokaa. Tuli kyllä hieman intialaisvaikutteista, kun käytettiin intialaista currytahnaa thaiversion sijasta. Hyvää tuli silti! Alkuperäinen ohje on Suuresta Aasialaisesta Keittokirjasta.

2 pss         nuudeleita
3              punasipulia
6              valkosipulinkynttä
2 rkl          punaista currytahnaa (käytettiin keltaista)
400 g        broilerin filesuikaleita
2              ohueksi suikaloitua porkkanaa
2 rkl          kalakastiketta
2 tl           fariinisokeria
1 kpl          tuoretta korianteria
chiliä
öljyä

Kuumenna öljy wokissa ja lisää kaikki sipulit pilkottuina. Lisää myös currytahna ja chili. Kuullota pari minuuttia. Lisää sekaan kanat, ja paista muutama minuutti. Keitä nuudeleita kiehuvassa vedessä kaksi minuuttia ja valuta. Lisää kanan sekaan porkkanat, kalakastike sekä fariinisokeri. Paista hetken aikaa. Lisää sekaan sitten nuudelit ja 3/4 korianterista silputtuna. Sekoita hyvin. Jaa kulhoihin ja koristele lopulla korianterilla. Tarjoa heti ja nauti!

773368.jpg