Tämä ohje on paria muutosta lukuunottamatta kirjasta Parhaita ruokaohjeita - Italia. Tiedä häntä, kuinka italialainen ohje tämä oikeasti on, mutta hyvää tuli joka tapauksessa.

5            luumutomaattia
3 rkl        tomaattipyreetä
3 rkl        majoneesia
2 tl         sitruunamehua
1 prk       tonnikalaa vedessä
2 rkl        kapriksia
4            aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna
pippuria
tuoretta yrttiä koristeluun, me laitettiin oreganoa

Halkaise tomaatit ja kaavi sisus pois. Sivele tomaattipyreetä puolikkaiden sisäpintaan.

Asettele voidellut tomaatit uunipellille ja paahda esilämmitetyssä uunissa 200 asteessa 12-15 minuuttia. Anna jäähtyä hieman.

Sekoita tonnikala, majoneesi, kaprikset ja aurinkokuivatut tomaatit ja mausta pippurilla.

Täytä tomaatinpuolikkaat valmiilla majoneesilla ja koristele yrteillä.

(Halutessasi voit vielä lämmittää tomaatteja hetken uunissa.)

763943.jpg