Löydettiin La Cucina Italianasta mielenkiintoinen pastaresepti ja päätettiin testata sitä.

10         kirsikkatomaattia
1           kesäkurpitsa
4           valkosipulinkynttä
hitunen   sahramia
mustapippuria
suolaa
basilikaa
öljyä
parmesaania

Pilko kesäkurpitsa siivuiksi. Pilko valkosipuli. Pilko tomaatit kahtia ja kaiva siemenet pihalle. Kuullota hetki valkosipuleita öljyssä, sitten lisää sekaan kurpitsat ja tomaatit. Sekoita. Lisää mustapippuria, suolaa sekä basilikaa. Laita hitunen sahramia liukenemaan pieneen määrään kuumaa vettä. Kun sahrami on hetken aikaa lionnut, lisää se sekaan. Sekoita. Anna hautua noin 10 minuuttia. Samalla keitä pastat. Kun pastat ovat kypsiä, sekoita ne joukkoon. Raasta parmesaania reilusti ja sekoita raaste pastan sekaan. Sekoita kunnolla ja tarjoile! Tarvittaessa voit tietty lisätä parmesaaniraastetta pastan päälle jälkeenpäin.

792991.jpg