Tämän päivän resepti löytyi taas kerran Maku-lehdestä. Kuulosti sen verran yksinkertaiselta ja toimivalta että jaksoimme näin pitkän päivän päätteeksi tätä tekaista, ja maukasta tuli!

1         iso sipuli pilkottuna
200 g   kylmäsavulohta
100 g   aurinkokuivattuja tomaatteja
2 dl     ruokakermaa
1/2 tl   valkopippuria
oliiviöljyä

Kuullota sipuli öljytilkassa. Suikaloi lohi ja aurinkokuivatut tomaatit. Kun sipuli on mukavasti kuullottunut, lisää sekaan suikaleet. Sekoittele hetken aikaa ja sitten lisää kerma. Mausta valkopippurilla, ja anna kiehahtaa. Nosta sitten pannu pois liedeltä.

Keitä pasta siten, että otat sen pois minuuttia ennen tavallista. Lisää pasta kastikkeen sekaan ja hauduta minuutin verran. Tarjoile!

915530.jpg