Päätimme näin syksyn kunniaksi käyttää loput kuivatuista sienistämme joita kaapista löytyi, kun satuimme saamaan mummolasta pakastettuja suppilovahveroita ja kantarelleja. Alkuperäinen ohje on Ruokatorstai-kirjasta.

n. pari desiä kuivattuja sieniä tai 1 litra tuoreita, me käytimme suppilovahveroita ja herkkutatteja
1      sipuli
2 dl   kuohukermaa
4 rkl  parmesaaniraastetta
suolaa
pippuria
oliiviöljyä

Laita sienet likoamaan kuumaan veteen noin puoleksi tunniksi, jos käytät kuivattuja. Jos et, niin puhdista ja pilko sienet.

Silppua sipuli, ja kuullota öljyssä tai voissa. Lisää sekaan sienet ja anna hetken kiehua kokoon. Lisää joukkoon kerma ja juustoraaste. Kiehauta ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoa vaikkapa spaghetin kanssa ja raasta päälle lisää parmesaania. Nautiskele syksyisistä mauista ja karista synkkyys mielestäsi!