2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja (basilika)öljyssä valutettuina (jos et käytä basilikaöljyisiä tomsuja, lisää sekaan myös tuoretta tai kuivattua basilikaa)
1/2 dl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
1 tl huuhdeltuja kapriksia
1/2 rkl balsamiviinietikkaa
1 pieni valkosipulinkynsi
pippuria
kahta erilaista salaattia (me laitoimme lehti- ja tammenlehväsalaatteja, myös rucola sopisi hyvin)
vuohenjuustoa (voi korvata esim. mozzarellalla tai taleggio-juustolla)
Laita aurinkokuivatut tomaatit, öljy, kaprikset, balsamiviinietikka, valkosipuli ja pippuri tehosekoittimeen ja hienonna tasaiseksi.
Jaa salaatinlehdet kahdelle lautaselle ja laita päälle viipaloitu vuohenjuusto. Lusikoi vielä kastiketta päälle.
Kommentit