Pirkan reseptihaku auttoi jälleen kerran iltaruuan keksimisessä. Meillä hyppäsi vielä kesis sekaan, sitä ei siis alkuperäisestä reseptistä löytynyt. Tuli taas todettua, että vuohenjuuston ja hunajan yhdistelmä toimii aina, kannattaa kokeilla! Pirkka väittää tästä tulevan neljä annosta, mutta me popsimme tämän parempiin suihin ihan kahdestaan.
 
1         sipuli
1 rkl     oliiviöljyä
(1/2     kesäkurpitsa)
1 tlk     valkosipulitomaattimurskaa
mustapippuria
basilikaa
ripaus   suolaa
1 rkl     juoksevaa hunajaa
100 g   vuohenjuustoa

Laita pasta kiehumaan ja tee sillä välin kastike.

Pilko ja kuullota sipuli (ja kesäkurpitsa) oliiviöljyssä. Lisää sekaan tomaattimurska ja mausta mustapippurilla, ripauksella suolaa, basilikalla sekä hunajalla.

Sekoita kypsän pastan joukkoon, annostele lautasille ja murenna päälle vuohenjuusto.

Nimensä mukaisesti nopea pasta.

1332048.jpg