Valmiiksi kuorittujen ja viipaloitujen hedelmien syöminen on ihanaa luksusta, vähän kuin olisi hyvällä hotelliaamiaisella. Sitrushedelmiin tämä sopii erityisen hyvin, sillä itse en ainakaan suuremmin välitä niiden kalvoista ja yllättävistä siemenistä. Tämä jälkkäri oli kivan raikas ja lisukkeena olleet jugurtti ja hunaja sopivat loistavasti yhteen sekä toistensa että hedelmien kanssa. Ohje tähän yksinkertaiseen, mutta herkulliseen jälkkäriin löytyi Maku-lehdestä. Aineksista tulee kaksi reilua annosta.

2          appelsiinia
1          verigreippi
2 dl       bulgarianjugurttia
juoksevaa hunajaa

Kuori hedelmät leikkuulaudalla terävällä veitsellä kuoren valkoista osaa myöten. Leikkaa kokonaisesta hedelmästä lohkoja niin, että kalvot eivät tule mukaan,

Pane hedelmäpalat tarjolle annoskulhoihin ja tarjoa seurana jugurttia ja hunajaa.

1346114.jpg