Katkaraputahna (valmista etukäteen maustumaan)
1 pss pakastekatkarapuja
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl maitoa
1 pieni punasipuli
2 rkl hienonnettua tilliä (jos käytät tuoretta tilliä niin lopun voi kätevästi pakastaa folioon käärittyinä annoksina, tilli toimii hyvin myös pakastuksen jälkeen sulatettuna)
pippuria
suolaa
Notkista juusto kulhossa maidolla.
Silppua sipuli hienoksi ja lisää se juustoon.
Lisää sulaneet katkaravut joukkoon.
Sekoita lopuksi tahnaan hienonnettu tilli ja mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
Anna tahnan maustua jääkaapissa sillä välin kun teet perunat.
Pese tarvittava määrä jauhoisia perunoita (tästä reseptistä tulee täytettä neljään) huolellisesti. Töki niiden pintaan reikiä haarukalla joka puolelle. Laita perunat lautaselle ja lämmitä mikrossa 5 minuuttia. Sitten käännä perunat ympäri, ja mikrota uudet 5 minuuttia. Jos perunat ovat huomattavan pieniä tai suuria niin säädä lämmitysaikaa sen mukaan. Leikkaa perunoiden päälle ristiviilto, purista perunoita jotta ne aukeavat, ja laita sisään voinokare mehevöittämään perunaa. Nautiskele täytteen kera!
Kommentit