n. 2 dl soijasuikaleita
2 sipulia
peukalonpään kokoinen pala inkivääriä
3 valkosipulinkynttä
3 mehevää punaista tomaattia
2,5 dl kookosmaitoa
1 rkl garam masala -maustesekoitusta
1 tl curryä
0,5 tl kurkumaa
0,5 tl jauhettua korianteria
1 tulinen rawit-chili
1 tl suolaa
öljyä
Kiehauta vettä vedenkeittimessä ja kaada kulhoon soijasuikaleiden päälle. Lisää joukkoon kanaliemikuutio. Anna suikaleiden turvota n. 20 minuuttia. Pilko sillä välin sipulit, valkosipulit, chili sekä inkivääri.
Kuullota sipuli-valkosipuli-chili-inkivääri -silppua öljyssä paistinpannussa tai wokkipannussa. Kun sipuli alkaa olla kuullottunutta, lisää sekaan valutetut soijasuikaleet. Paistele hetken aikaa soijasuikalesipuliseosta silloin tällöin sekoitellen.
Pilko tomaatit ja lisää ne joukkoon. Lisää myös kaikki mausteet. Sekoita ja anna hautua n. 10 minuuttia, laita tällä välin vaikka riisi tulemaan.
Lisää lopuksi kookosmaito. Tarkista maku, mausta tarvittaessa, ja tarjoa.
Kommentit